Meny
Annons
Annons

Etsy: Oldkeysvintage

Vackra små skatter. Foto: Oldkeysvintage/Etsy

Vackra små skatter. Foto: Oldkeysvintage/Etsy

Det känns lite fånigt att säga att man får sålla lite i utbudet, för vilken loppis har egentligen BARA snygga grejer? Men så är det i alla fall hos Oldkeysvintage, här finns en del skräp men också en del skatter. Jag gillar den lite quirky känslan, man vet liksom inte alls vad man kommer att hitta på nästa sida. En typisk shop att bevaka, för plötsligt kan det dyka upp en riktig skatt.

Translation: It feels a bit silly to point out that not everything in an Etsy shop could be considered a real find, since I’ve never visited a fleamarket with only good stuff either. I still want to mention it though, since Oldkeysvintage might not look so interesting at first glance. But keep browsing, because there are some real finds here! I love the quirky feel of the photos as well.

6 kommentarer
 • Frida

  Du tipsar ofta om Etsy och den här gången blev jag helt såld. Men jag har inte riktigt förstått hur det fungerar att köpa därifrån. Är det bara seriösa säljare? Vad betalar man i frakt? Och åker man på tull?

  /Frida

 • http://www.kamferochlavendel.blogg.se/ Sabina

  Men, jisses! Nu har jag suttit vid din blogg i flera timmar! TACK för all inspiration =) I’ll be back =)

  /Sabina

 • http://mixathem.blogspot.com/ Christer

  Fräck butik! Mycket smått och gott att botanisera!

  /Christer

 • http://husligheter.elle.se Husligheter-Maria

  Frida: Ledsen för sent svar, min uppkoppling är beyond bedrövlig just nu … Det finns tusentals säljare på Etsy så jag kan förstås inte garantera att exakt varenda en är seriös, men själv har jag aldrig haft en dålig köpupplevelse där – alla har varit oerhört snabba och seriösa. Frakten beror förstås på vad du köper, men du kan alltid maila säljaren och fråga först. Tull beror också på vad du köper (och var säljaren är baserad), jag tror aldrig jag har åkt på tull när jag handlat på Etsy men när du vet vad du vill köpa kan du kolla på Tullverkets hemsida om du ligger i riskzonen. Tror vintageprylar för några hundringar är helt riskfritt. Lycka till!

 • http://husligheter.elle.se Husligheter-Maria

  Sabina: Oj, vad roligt att höra – varmt välkommen tillbaka! I höst lovar jag att inläggen kommer tätare än så här också, skäms över hur dåligt jag uppdaterar just nu …

 • http://husligheter.elle.se Husligheter-Maria

  Christer: Kul att du gillar!


AnnonsAnnons


Annons
Annons
Mobilsajt: / AV