Meny
Annons
Annons

Fyra favoriter

Fyra finingar som inspirerat mig under veckans som gått.

Fyra finingar som inspirerat mig under veckans som gått.

Veckans favoriter går i höstfärger så klart, och jag önskar bara att solen kunde skina så skulle jag inte alls protestera mot årstiden för tillfället. Men idag är det grått, grått, grått och jag tror det får bli ett museibesök och en fika på stan för att kompensera. Veckans fyra favoriter är:
Hemmet: Min kontorskollega Johanna besökte Aerin Lauders Hamptonshem förra sommaren och det var så klart fantastiskt, men jag undrar om inte hennes skidstuga i Aspen faller mig i smaken mer. Mer hos This is glamourous.
Prylen: Hur söt? Etsysäljaren Life on wire gör små krumerlurer av ståltråd och det är mycket personlighet trots två dimensioner.
Bilden: Åh, jag bara föll för den här höstsprakande bilden från Schweiz tagen av Ting Hay. Vackert!
Idén: Gud, så briljant! Hos Items by designbird hittade jag Dirt poster, som inte ser särskilt spännande ut på den här bilden men klicka in och förundras över idén bakom den!

Translation: My four favourites of the week: Aerin Lauder’s ski chalet in Aspen, a cute wire owl by Life on wire, a gorgeous landscape in Switzerland captured by Ting Hay and the supercool Dirt poster!

2 kommentarer
  • http://britandelsa.wordpress.com/ britandelsa

    Love the wire owl!

  • http://husligheter.elle.se Husligheter-Maria

    Me too, it’s so cute!


AnnonsAnnons


Annons
Annons
Mobilsajt: / AV