Meny
Annons
Annons

Jonathan Adler-böcker

Jonathan Adler är inget fan av den nordiskt sparsmakade stilen...

Jonathan Adler är inget fan av den nordiskt sparsmakade stilen...

Ett skäl till varför Jonathan Adler är en sån favorit hos mig är förstås att han älskar orange. Men också för att han verkligen har lyckats renodla sin retroinspirerade stil så att man omedelbart känner igen hans saker – det är inte så lätt att lyckas med att odla en signaturstil. (Han har bland annat inrett Parker Palm Springs hotel – kika här!) Och nu upptäckte jag att det också finns flera böcker i hans digra produktion, de två ovan måste jag lägga vantarna på (även om jag älskar titeln på denna också). Finns på Amazon bland annat. Under tiden kan vi ju tjuvkika lite i böckerna:

Mycket snyggt att kika på!

Mycket snyggt att kika på!

Translation: I love Jonthan Adler and receently discovered that he has written two books about his style.

2 kommentarer
  • http://www.ottomar.se Ottomar

    Det här gillar jag! De böckerna ska jag kolla upp.

  • http://www.kvadratsmart.wordpress.com Maria

    Oj oj, så coolt! De böckerna måste jag bara ha! Tack för tipset:)


AnnonsAnnons


Annons
Annons
Mobilsajt: / AV