Annons
Annons

Dags att flytta hem – följ med mig!


 
Husligheter byter adress och form! Klicka på bilden för att kliva in till Husligheters nygamla hem!

Husligheter byter adress och form! Klicka på bilden för att kliva in till Husligheters nygamla hem!

När jag började jobba som redaktionschef på ELLE hösten 2010 så kändes det helt självklart att också flytta in Husligheter under ELLEs fashionabla tak. Och jag har trivits så bra här! ELLE är världens största modetidning och svenska ELLEs redaktion är en fantastisk samling kreativa, smarta, trevliga och roliga supertalanger som inte bara fick mig personligen att trivas utan också Husligheter att känna sig väldigt hedrad över att få ”bo” på tidningens webb.

Annons

Men sen drygt ett år tillbaka är jag ju frilans igen, med ett eget kontor i Röda bergen och en ny adress. Och det känns inte mer än rätt att Husligheter också flyttar hemifrån (igen), till sin egen lilla lya på nätet. Jag tog beslutet innan sommaren och bestämde mig också för att göra det där man ”inte ska”, det vill säga byta logga och grafisk profil. Och från och med idag finns jag åter på min gamla adress Husligheter.se, jag hoppas ni följer med mig dit där ni också kan läsa om ”nya” Husligheter och vem som ligger bakom min nya fina bauhausinspirerade logotyp. (Det är dessutom bara början, under hösten kommer det att hända mer roliga saker kring bloggen!)

Tack för allt allra käraste ELLE – och välkommen hem till Husligheter!

Translation:When I started working as acting editorial director at ELLE Sweden in the fall of 2010 I also moved my blog to Elle.se. And I’ve loved it here! But since I’m now freelancing from my own office it feels quite natural to let Husligheter have its own place as well. So I’m moving back to Husligheter.se – and updated Husligheter’s design in the process. Welcome to my new online home!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar