Annons
Annons

Domino gör comeback!


 

Skärmdump från Dominos hemsida.

Ibland går drömmar i uppfyllelse, och jag kan tänka mig att ett och annat Domino-fan jublar av lycka nu när det blivit klart att tidningen (som las ner 2009) gör comeback i vår med ett specialnummer kallat Quick fixes. Det sägs att ett andra nummer planeras till hösten, men vad temat är då är ännu oklart. Jag gillar främst stämningen i Domino, för inredningsstilen är i de flesta fall lite för amerikansk för min smak, men alla älskar väl en underdog som reser sig på tio så grattis Domino – jag köper nypremiärnumret så fort jag hittar det!

Annons

Translation: The much beloved Domino magazine makes a comeback in April with a special issue called Quick fixes. It seems like there will be another issue come fall, but with a different theme. Way to go Domino, everyone loves an underdog!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar