Annons
Annons

Hemma hos Emma Persson Lagerberg


 
Faksimiler från ELLE interiör.

Faksimiler från ELLE interiör. Foton: Petra Bindel

F örst tänkte jag inte blogga om Emma Persson Lagerbergs fantastiska hem från senaste ELLE interiör (köp, det är ett bra nummer i övrigt också!). Bilderna hade ju redan åkt bloggsvängen runt, två gånger till och med eftersom de först publicerades olovligt med tanke på att en dansk tidning också skulle visa reportaget och sen på nytt när faksimilerna spreds som maskrosfrön för vinden.

Annons

Men sen tänkte jag om. Dels för att det verkligen är ett av de finare hem jag sett på länge och det vore konstigt att inte hylla det med ett inlägg när Husligheter trots allt handlar om just inspiration, dels för att det är lätt att ta för givet att alla bloggläsare läser lika många bloggar som man själv gör. Så jag publicerar dem trots allt, kanske är det nytt för några av er och för er som är lika bloggberoende som jag är det ju trots allt en väldigt estetiskt tilltalande repris!

Translation: This amazing home has already toured many Swedish blogs, but I hope you don’t mind me showing it as well since it really is great inspiration.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar