Annons
Annons

Husligheter på instagram


 
Några bilder från Husligheters instagram. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Några bilder från Husligheters instagram. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Eftersom jag fått några frågor om vad jag heter på instagram, och eftersom jag samtidigt har börjat överväga att göra mitt konto privat så passade jag på att dra igång ett separat, nytt konto för Husligheter. Där heter jag, inte helt oväntat, just husligheter och det är fritt fram att följa mig om man vill! Här är några snapshots från de senaste dagarna, bland annat från min blixtvisit till London igår. Bilderna jag lägger upp där kommer jag inte att blogga om eftersom jag inte riktigt tycker att instagramformatet passar in här, så vi kan väl kalla det för bonusmaterial?

Annons

Translation: Some of you asked what my nick on Instagram is, and since I’ve decided to keep that one private I started a separate one for Husligheter (in English!). My nick is simply husligheter and you’re welcome to add me if you want to. These are some of the snapshots from this week, including some from my quick visit to London yesterday. I won’t post instagram pics here, so it’s like bonus material. 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar