Annons
Annons

Pastelligt och ljust


 
Ljust och pastelligt!

Ljust och pastelligt!

Lediga dagar för mig just nu, men ett litet pastelligt inlägg ska jag väl kunna klämma in! Jag gillar den här karamelldrömmen från Mallorca, lite i rosaste laget för att jag skulle flytta in i morgon men den känns väldigt sofistikerad i all sin kvinnlighet. Hittad via Planet Deco.

Annons
Sovrummet, lite mindre rosa.

Sovrummet, lite mindre rosa.

Y-stolen av Wegner passar lika bra på Mallorca.

Y-stolen av Wegner passar lika bra på Mallorca.

Skulle inte tacka nej till att äta frukost här i höst ...

Skulle inte tacka nej till att äta frukost här i höst ...

Okej, rosa i den här formen älskar jag!

Okej, rosa i den här formen älskar jag!

Translation: I’m on vacation, but I have to do a quick post to show you this gorgeous and girly apartment on Mallorca. Pretty, huh?

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar