Annons
Annons

Sök Isabellestipendiet!


 
Isabelle Halling McAllister.

Isabelle Halling McAllister.

Begåvade och kreativa Isabelle McAllister har en ny baby – Isabellestipendiet. Isabellestipendiet är till för kvinnor som är eller vill bli hantverkare, och är kopplat till facebookgruppen Kvinnliga hantverkargruppen där man förutom att synliggöra sig själv som hantverkare också kan utbyta råd och erfarenheter med andra kvinnliga hantverkare. Stipendiet är på 20 000 kronor (samt en resa med hotellövernattning till Stockholm) och finansieras i samarbete med näringslivet, och så är fantastiska Rättviseförmedlingen med på ett hörn eftersom målet förstås är att öka mångfalden inom hantverkaryrkena och uppmuntra kvinnor att våga satsa på sina intressen i en mansdominerad bransch. Fantastiskt initiativ som jag hoppas blir den succé det förtjänar att bli!

Annons

Vill du eller nån du känner söka är det bråttom, bråttom – ansökningstiden går ut 3 oktober och det första stipendiet delas ut på Hem & villamässan i oktober. Ansöker gör du genom att maila till isabellestipendiet(at)gmail.com.

Translation: Isabelle McAllister has just launched the Isabelle scholarship for female artistans (Swedish only though). Great initiative that I hope will be a huge success!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar